Hugo Van den Acker

Tegelwerken

Tegels zijn de ideale keuze voor uw badkamer, toilet en keuken.
Niet alleen kunt u elke ruimte de uitstraling geven die u wenst: modern, design, landelijk, rustiek, etc. Tegels zijn bovendien ook zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

modern, tijdloos, …

Badkamers

De juiste badkamertegels uitkiezen is geen sinecure. Het gamma is heel uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos: grote tegels of kleine tegels al dan niet in combinatie met mozaïek, design, trendy vierkante tegels, rechthoekige tegels, plaatsing horizontaal of verticaal, … Alles is mogelijk!

Toiletten

Met een correct gebruik van tegels kun je op eenvoudig manier een gevoel van ruimte creëren in je toilet of badkamer. Zo lijkt een ruimte bvb. groter met grote vloer- & wandtegels. Of maak het geheel wat spannender door een combinatie met kleine (mozaïek) tegels. En wat dacht je van tegels met een houtstructuur? Deze geven je badkamer of toilet dan weer een warme uitstraling.

Keukens

Keukens zijn net als badkamers een toonbeeld van hygiëne en netheid en tegels zijn dus ook hier een ideale keuze. Ook in keukentegels bestaat er een ruim assortiment: landelijk, modern, strak…..Daarnaast is de keuken ook een plaats waar zware toestellen zoals de diepvriezer, de koelkast, de afwasmachine, etc geplaatst worden. Het is daarom uitermate belangrijk om de tegelkeuze goed af te wegen en te kiezen voor keukentegels die zeer duurzaam en krasbestendig zijn.

Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

U kan rekenen op een correcte prijs!