Hugo Van den Acker

Vloerwerken

Vloeren, tegels & trappen maken allemaal deel uit van uw interieur. De keuze ervan bepaalt voor een groot deel de stijl van uw interieur. Omdat wij constant in contact staan met de tegelhandelaars, blijven we steeds op de hoogte van de allernieuwste trends en plaatsingstechnieken.

Een blijvende waarde

Tegelvloeren en natuurstenen vloeren

Tegelvloeren en natuurstenen vloeren zijn verkrijgbaar in alle soorten, vormen en afmetingen. Het zijn veelzijdige vloeren, die naast de hal, toiletten en badkamers, ook steeds meer terugkomt in andere ruimtes zoals de woonkamer. Dit heeft vooral te maken met de quasi levenslange duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal.

Romeins verband, mozaïeken, …

Speciale of unieke legpatronen, mozaïeken, etc. blijven een veel gevraagde dienst. Om dergelijke werken efficiënt en kwalitatief uit te voeren, is ervaring meer dan gewenst. Hier komt dan ook de vakkennis van de professionele vloerder tot zijn recht.

Imitatieparket

De nieuwste trend qua vloeren, is “Imitatieparket” ! Deze imitatie-parketvloer bestaat zowel in blinkende als matte versie en is vaak niet te onderscheiden van echte parket. Een interessante keuze, aangezien je op deze manier het warme effect van parket combineert met de onderhoudsvriendelijkheid van de tegel.

Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

U kan rekenen op een correcte prijs!