Hugo Van den Acker

Tuinterrassen

Ook voor het betegelen van uw buiten terras kan u bij vloerder Hugo Van den Acker terecht. “Met mijn meer dan 25 jaar vakkennis ben ik thuis in alle materialen en u kan bij mij dus zeker ook terecht voor advies wat betreft de keuze van uw vloer.”

Dakterrassen voorzien van Buzon railsysteem

Een tegel drager wordt steeds populairder in Belgie. Een eenvoudige en lichtgewicht oplossingen voor het verhogen van tegelvloeren binnen in buiten voor hoogtes tussen de 2 – 420mm. Het is, afhankelijk van de plek, te kiezen voor zowel 3 als 5 mm voegen. Hoe grote de voeg hoe beter hemelwater of zwembadwater weg kan lopen. De drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, kou en zware belastingen. Er zijn verschillende tegel dragers, verstelbare en vaste. Vast zijn voor vlakke ondergronden zoals binnenshuis of kleine hoogtes.

Terrasdragers Buzon

Terrastegels in ieder formaat

De keuze van een terrastegel wordt meestal bepaald door de kleur en grootte van de tegel. Het belang van het materiaal van de tegel, zoals de slijtvastheid en vorstbestendigheid, wordt vaak over het hoofd gezien.

Ook kiest men best geen al te gladde vloer. In droge omstandigheden vormt dit geen probleem, maar bij regen en sneeuw zal uw terrasvloer al snel omgetoverd worden in een levensechte schaatsbaan.“ Tip: Voegen zijn de meest gevoelige plaatsen voor vervuiling. Hoe groter de tegel of natuursteen, des te minder voegen en des te gemakkelijker het onderhoud.

Neem gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

U kan rekenen op een correcte prijs!